donderdag 19 juni 2008

Troostquilt


Ik ben sinds april van dit jaar bezig met een troostquilt voor mijn zieke tante die op de Azoren woont. Hier zie je 1 kwart van de quilt. Alle blokken heb ik gehad na een oproepje aan medequiltsters via de Quiltkletsers lijst. En ik kreeg prachtige blokken opgestuurd. Nadat de hele quilt uitgetekend was op ruitjespapier ben ik de blokken aan elkaar gaan zetten. Bij heel veel blokken moest er een strookje tussen om ruimtes op te vullen. Dit heb ik weer samen met de dames van mijn bee kunnen doen, dus het is echt een groepswerk geworden.
Het quiltwerk (op de machine) is voor de helft af... Ik vind het een heel bijzondere quilt om aan te werken. Hier zie je al meer van het geheel. Ze is 10 juli jarig, ik hoop 'm tegen die tijd af te hebben.

5 opmerkingen:

Marielle zei

Lieve Sandra,

De troostquilt is geweldig, en wat ben je al ver. Ik vind het heel lief van je dat je zoveel werk doet voor iemand die ziek is.

Liefs,
Marielle

inge zei

dag Sandra, dit wordt een super emo-quilt! heel lief van je!

Mac zei

Hi Sandra, wat ben je al ver met deze quilt en wat leuk om mijn blokjes erin terug te zien. Ik ben zo blij dat ze een bestemming hebben gekregen! Wat zal je tante blij zijn ermee.
Groetjes
Mac

A3jana zei

Mooi wordt deze quilt Sandra! Leuk om te zien dat er 3 van mijn blokken in het middenstuk zitten
;-))
Fijn om te zien dat ze nu toch gebruikt worden, bij mij lagen ze in een doos en werden niet voor iets apart gehouden!
Hopenlijk is hij klaar vóór je tante's verjaardag.
grotjes, AdrieJ.

Margeeth zei

Hij wordt echt heel leuk. Knap hoe je van zoveel verschillende blokjes toch een mooi geheel kunt maken (en ik herken mijn twee DJ-blokjes, maakt het nog leuker)