zondag 12 oktober 2008

Het 1e blokje


van de Civil War Diary Quilt komt over 2 dagen op dit blog te staan. Ik heb er nog niet veel over geschreven, omdat we op de 14e van elke maand onze vorderingen zullen laten zien. Maar ik vond het wel tijd om eens wat stofjes te showen...Nou werk ik graag scrappy en leg niet graag alles van tevoren vast.Er zullen vast nog wel kleuren bijkomen, maar voorlopig ga ik hiermee aan de slag. Lieve kleurtjes noem ik het maar met een beetje ouderwets gevoel, al hoeven het van mij niet allemaal reproductie-stofjes te zijn. Als ik ze maar mooi vind :0)
En ik heb ze gewassen! Jaja, ik moet bekennen dat ik dat nooit doe (deed). Ik weet dat het beter is & adviseer het ook anderen. Maar zelf ben ik daar vaak te ongeduldig voor. Nu met dit project maak ik mijn goede voornemen waar :0)
Ik moet er toch niet aan denken dat ik na 121 blokjes gemaakt te hebben de quilt ga wassen en de kleuren doorlopen! Dinsdag zien jullie mijn 1e blokje, ik ben heel benieuwd naar de blokjes van de andere deelnemers!
Ondanks het mooie weer ben ik vandaag vooral binnen geweest, wel vanmiddag samen met Jack brownies & een lekkere cake gebakken. Eigenlijk bedoelt voor Jack omdat hij de zachte cake wel kan eten met zijn zere keeltje, maar ik ga er nu ook een plakje van snoepen!

Fijne avond!

4 opmerkingen:

inge zei

leuke stofjes en heerlijke cake! is Jack al wat beter?

Jantine zei

Stofjes gewassen? Grote meid. Hou je ze nu apart ;-)? Elke dag een lapje en je komt vanzelf door je voorraad heen. Brownies, strak plan, die ga ik ook weer eens maken, zijn ze bij mij ook gek op. Volgende week is het vakantie...

katrien zei

mooie stofjes in ieder geval.

annette-p zei

Mooie stoffen heb je uitgezocht voor je CW!

Wassen? Dat is bij mij het eerste wat ik doe na aankoop van nieuwe lapjes. Heel simpel in een beetje lauw water zodat je gelijk ziet of er niets gaat bloeden.