zondag 17 mei 2009

Spring Quilt Market 2009

I just got back from last day of Market, it was wonderfull. I've met so many nice & interesting people, seen so many lovely booths and bought some beautifull fabrics and patterns. So I'm really happy with that, but kinda sad that it's over now. Look at the pictures of the Pitssburgh Friendship Quilt, isn't it amazing. More than 32 thousands little squares in there, all made by volunteers. The last picture is me & Barb, a local quilter I met online. We went out to lunch, it was so nice meeting you Barb!

Het is hier nu zondagmiddag en de Quilt Market is voorbij...Het was geweldig, ik weet niet waar ik moet beginnen om jullie alles te vertellen. Bij het begin dan maar :0)
Vrijdag begon de Quilt Market, in de hal bij de ingang van de beurs kwam je deze geweldige quilt tegen. De Pittsburgh Friendship Quilt van 80 'feet', dat is bijna 25 meter! Helemaal gemaakt door vrijwilligers in het afgelopen jaar, er zijn 32.000 vierkantjes in verwerkt, overal staat iets op geschreven. Achter glas geexposeerd, indrukwekkend...

Hier zie je de vierkantjes wat dichterbij

En dan kom je die grote hal in en zijn er zo'n 1000 stands om te bezoeken, begrijp je nu waarom ik de laatste 2 dagen te moe was om te bloggen als ik terug kwam in mijn hotelkamer? Dan gingen de voetjes omhoog :0) Maar er was geweldig veel te zien, niet alleen maar standjes maar ook prachtige tentoonstellingen. Maar daar laat ik later nog wat van zien...
Ik heb lang niet alle stands op de foto gezet, wel deze van Willowberry Lane die de prijs won voor de mooiste dubbele stand:

En de stand van Lynette Anderson, het was geweldig leuk haar te ontmoeten...Een lieve vrouw en natuurlijk ging ik niet met lege handen uit haar stand weg, maar dat komt nog!Op vrijdag ben ik gezellig met Barb langs de standjes gelopen, we hadden via email contact gehad omdat zij uit Pittsburgh komt en ik iemand zocht om gezellig mee te lunchen. Dus we hadden een blind date LOL, en het was heel gezellig. Ze maakt tassen en was ook op zoek naar nieuwe patronen en stoffen.Volgende keer meer foto's, dat beloof ik!

10 opmerkingen:

Jantine zei

t gezellig klinkt dat, en dat je al die mensen van wie ik weblogjes lees nu in het echt hebt ontmoet... Ga vooral door met al je leuke verhalen, ik hang aan je lippen ;-)

Chookyblue...... zei

enjoying your posts at Market........nice to be able to meet a blogging friend........

Elly zei

Wat fijn dat de reis is geslaagd,
ik kan niet wachten om al dat nieuws te zien, je moet maar een cursus ruimte gaan zoeken kunnen we allemaal gebruik maken van al die kennis die daar hebt opgedaan.
liefs en rust lekker uit als je weer thuis bent.

Anoniem zei

OOOOh, wat ben ik jaloers op jou dat je dat allemaal gedaan en gezien hebt. Wel te gek voor je!!! Volgende keer wil ik wel met je mee, ik draag je tassen en koffer wel (hihi)

Yvonne aka sommeke zei

En ik kruip in je koffers .... ;-)

Carla zei

I sure wish I could go to a place like that. Beautiful quilts. Can't wait to get my swap partner. :)

Polly zei

I signed up for the Pincushion Swap weeks ago and added the button to my blog. Why is my name not on the list? Polly Monica
from
www.auntpollysporch.blogspot.com

sweetmemorymakingmom zei

Sandra, Would you stop by my blog and tell me how I sign up for the Summper Pin Cushions Swap 2009. I would absolutely love to be a participant. Thank you. hugs, Ellen

gerda van der kort zei

En mag ik dan als label aan je koffer hangen?

Anoniem zei

What a lovely looking show. I am a fan of Lynette Anderson too.