woensdag 29 juli 2009

Stilte...

It's been quiet here for a while, but there's a good reason for that...At the end of June I took over a quiltshop from a lady who decided to close hers, so in a few weeks I will open my shop in my home town The Hague! It's quite exciting, and busy too :0)
But in the meantime I'm enjoying my little Jack who's turning 3 years old already this saturday! Off to buy him his present today. Bye!
En toen was het stil op deze blog, een onaangekondige break. Ook weleens nodig, niet dat ik ondertussen in het zonnetje heb gelegen met een goed boek hoor :0)Het was meer een soort stilte voor de storm, want...druk met van alles en nog wat.
En dan vooral met lapjes :0)
Waar zal ik eens beginnen met bijkletsen...

Eind juni ben ik een grote uitdaging aangegaan waarover ik jullie hier op mijn blog nog niet eens vertelde: Ik heb quiltwinkel The Stitch Cottage uit Hellevoetsluis overgenomen van Carla. Zij stopte met haar winkel, en ik besloot (heel kort gezegd) ermee verder te gaan. Geweldig, wat ben ik daar blij mee en vol energie heb ik me op de verhuizing gestort, want er moest heel veel mee naar Den Haag. Vrachtwagens vol met stoffen,kasten en 'winkelspul'.

Inmiddels hebben alle spullen hun plekje gevonden in een gezellig winkelpandje!! De sterren stonden denk ik gunstig want ik vond heel snel een mooie plek die goed aanvoelde, en waar ik hopelijk samen met alle quilters die langskomen een hele creatieve tijd tegemoet ga.

Ik verklap nog niks over de plek, er wordt momenteel druk geverfd, gestuct en getegeld door manlief (handig zo'n 'hubby' met een eigen klusbedrijf). Binnenkort hoor je veel meer over de opening & de nieuwe winkel in Den Haag. Mijn webwinkel Quilt at Home blijft trouwens bestaan, maar ook daar gaat er van alles veranderen. Later meer daarover.

De laatste 2 weken heb ik geen steekje meer gedaan, binnenkort maar weer mijn stitchery patroon erbij pakken die ik deze zomer wil afmaken. Dat is mijn voornemen voor de komende week :0)
En ondertussen geniet ik van mijn mannetje die a.s. zaterdag alweer 3 jaar wordt... Dus wij hebben dit weekend feest!
Lieve groetjes,

13 opmerkingen:

Linda Robertus zei

Hoi Sandra, wat een spannende berichten! Gefeliciteerd met je nieuwe winkel - wat jammer dat ik er voorlopig niet zal kunnen komen kijken... En ook alvast gefeliciteerd met je grote zoon, wat gaat het hard he?
Groetjes uit Brissy,
Linda

inge zei

twee keer gefeliciteerd: met de jarige zoon en met de nieuwe winkel! ik ga toch ooit eens naar den haag moeten komen ;-)

Guute zei

Proficiat met je nieuwe winkel. Misschien kunnen we eens met een Belgische delegatie langskomen.
En nog een gelukkige verjaardag voor je zoontje!

Annelein Design zei

Al die stofjes... zucht...

En wat een heerlijk ventje staat daar op de foto. Een hele fijne en gezellige verjaardag toegewenst...

Yvonne aka sommeke zei

Een dubbele proficiat!

Judith zei

Dat wordt toch binnenkort een dagje Den Haag plannen om langs alle quiltwinkels te gaan.

Francien zei

Heel veel succes Sandra en gefeliciteerd met je nieuwe winkel en de verjaardag alsvast van je zoon...Kan helaas niet naar Den Haag komen maar er is gelukkig een webwinkel!!
groetjes Francien.

Elly zei

Lieverd van harte met je grote zoon, het gaat snel hoor, onze oudste is vandaag verhuist naar een 2 kamer appartement ook weer een grote stap. Ben zo benieuwd
naar je winkel, veel energie toegewenst de komende tijd.
liefs

jean zei

Hi Sandra
Your little man looks so cute.
It is going to be veru exciting to have your own fabric store. I wish you good luck

Mama Monique zei

Wat leuk om te horen dat de stofjes toch nog verkocht gaan worden! Okay... jammer dat ik er dan verder voor moet rijden, maar daar kom ik denk ik wel overheen... (mijn man waarschijnlijk wat minder) ;o)

Ben erg benieuwd naar de plaats en de opening en hoop stiekem wel een beetje dat ik er bij kan zijn. Ik hou je in de gaten ;o)

martine zei

Gefeliciteerd met je zoon en je nieuwe winkel.
Ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig waar je komt want Den Haag is voor mij niet zo ver.

Lena zei

Heel veel succes met alle nieuwe ontwikkelingen! Spannend allemaal, hoor!

Anita zei

JOehoe! Weer een reden om vaker naar den Haag te komen (daar kom ik oorspronkelijk vandaan).
Heel veel succes met de voobereidingen!