maandag 21 september 2009

7 jaar geleden...

Gaven we elkaar het ja-woord, en daar heb ik nog geen moment spijt van gehad! Ab & ik zijn een team, we vullen elkaar aan en we hebben vooral heel veel lol samen. Ik ben zo blij dat we elke dag kunnen lachen samen, vaak tot ik er buik in mijn buik van heb :0)
Officieel hebben we een nikkelen bruiloft,maar ik ga voor goud met jou schat!
We hebben deze zomer door alle drukte met het openen van the Stitch Cottage eigenlijk te weinig tijd voor elkaar gehad, dus het wordt tijd voor een gezellig avondje samen. Dan komt die 'uit-eten-bon' goed van pas meiden (even voor mijn vriendinnen van de bee)!!

Lieve groetjes,

8 opmerkingen:

Linda Robertus zei

Gefeliciteerd met jullie 7 jaar! Over 3 maanden vieren wij dat ook (12/12). Fijne avond uit samen!

Bernadet zei

Gefeliciteerd Sandra! September is een goede maand om te trouwen!!! (Ik ben 21 jaar geleden getrouwd in september) groetjes

Mama Monique zei

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag! Leuk om op diverse blogs ineens allemaal huwelijksvieringen te lezen. Het lijkt er een prima tijd voor ;o)

Voor ons nog een dag of tien, dan mag ik ook een klein feestje houden! ;o)

Mama Monique zei

Oh.. vergeet ik nou helemaal: Wat een prachtige foto! Het geluk stráált er van af ;o)

Jantine zei

Gefeliciteerd! Ik hoop dat jullie team hecht blijft en dat jullie nog vele goede jaren zullen hebben. Enne... was het lekker? Of moet je nog gaan?

Anita (Sniet) zei

Ik sluit me aan bij de goede septembermaand. De 5e was het 29 jaar. Maar met de lol en de liefde lijkt het gisteren. Geniet van elkaar op je avondje uit.

inge zei

van harte gefeliciteerd, bij ons is het 5 en een half ondertussen!

Yvonne aka sommeke zei

Te laat maar toch nog van harte gefeliciteerd Sandra!