donderdag 6 mei 2010

Mij hoor je niet...

Yeah, I'm enjoying my second sewing machine!
When my Pfaff was at the shop, I missed it at home. But now the patching can also be done at home, so if I'm quiet, you now what's going on. A new sampler had to be started, I even washed my fabrics this time :0)
Ben veel te druk aan het 'spelen', net als een kind met een nieuw speelgoedje LOL
Ik heb er een 2e machine bij JOEPIE, al tijden miste ik mijn andere machientje thuis als deze in de winkel stond én andersom. Maar nu kan ik zowel thuis als in de winkel werken als ik wil, dus...mij hoor je niet.

Dus dat vroeg om een nieuw project...
Stofjes wassen want voor deze quilt ga ik het eens heel goed aanpakken (meestal gun ik mijzelf de tijd niet om te wassen...).

En dan strijken en dan genieten en dan snijden en dan...oh, dat is even wennen aan een ander merk en vooral een andere naadtoeslag :0)
Even uithalen en even meten en ja hoor, nu is het naar mijn zin. Het wordt een sampler voor een nieuwe cursus dus kan nog niets laten zien maar het wordt heeeel leuk !!!

Fijne dag,

9 opmerkingen:

Jantine zei

Even luisteren... nee ik hoor niets ;-). Eindelijk is die er dan toch, geniet er maar van. Staat hij thuis of in de winkel. En kreeg je er een kwart inch voetje bij? Zo niet, ik heb er drie voor twee machines, dus kan er wel één missen!

Yvonne aka sommeke zei

Véél plezier met je nieuwe machientje en je nieuwe project!
Goe weekend!

Elly zei

Wat een prachtige machine, ik heb zelf ook een husqvarna lilly en zeer tevreden. Veel plezier ermee. ben benieuwd naar je nieuwe project. groetjes

Shirley zei

beeldige stoffen zeg, ben heel benieuwd naar het resultaat. Lekker met een extra naaimachine, geen overbodige luxe hoor.

petra zei

Ha Sandra
Twee naaimachines hebben ook elk hun eigen nieuwe project nodig:-)) Want anders ligt het project waar je mee bezig bent toevallig net ondere de andere machine.
Doei Petra

marijke's crea zei

Heel veel plezier met je nieuwe machine, er zal vast heel veel moois onder vandaan komen!
Groetjes Marijke

Bietje zei

Veel plezier met je nieuwe machine. Is leuk werk om alle nieuwigheidjes uit te proberen.
Enne.... gefeliciteerd met je verjaardag. Ik las ergens dat je vandaag jarig was.

Yvonne aka sommeke zei

Kus, kus, kus voor je verjaardag Sandra! Maak er een fijne dag/avond van!

quiltlodge gerda zei

Het ziet er veelbelovend uit! Je bent een bofkont met 2 machientjes; veel plezier ermee!!