zaterdag 5 juni 2010

Een feestje...

Today I had a maidenparty in my shop, 8 ladies who are not familiar with patchwork made this top and had a super time. So did I! And look at the result, isn't it
great :0)

Ik moet jullie nog veel meer vertellen, maar eerst dit: ik had vandaag een vrijgezellenparty in de winkel. 8 dames zonder quiltervaring wilden graag samen een middag werken aan een patchwork-deken. Met zelfmeegebrachte lapjes voor Simone, de aanstaande bruid, die voor hun allemaal een herinnering hadden. Kijk hier zie je alle stoffen op een stapel, daar zaten dus echt een oude blouse en rok bij!

Kijk hier samen nog even oude foto's kijken en toen aan het werk, terwijl de zon brande in de achtertuin (vandaar de partytent).
En het was zo leuk wat er ontstond, aan het eind van de middag hing er een patchworkdeken. Heel creatief en anders dan wat we traditioneel gewend zijn, maar ze waren super enthousiast en fanatiek en helemaaal blij met het resultaat!
Leuk hè :0)
Fijn weekend,

4 opmerkingen:

Cisca zei

Wat een leuk idee en een vrolijk resultaat!
Groetjes, Cisca

Hubertine zei

Hij is echt leuk geworden! Maar ja, ze hadden ook een goede juf! Volgens mij moet dit voor Simone een onvergetelijke middag zijn geworden! Het klonk iedergeval heel gezellig:-) Er waren zeker ook wel wat verbrandde neusjes en ruggetjes :o)
Nu lekker uitpuffen en van de zondag genieten!

Linda Robertus zei

Wat een geweldig idee! Ga je dit vaker doen?
Groetjes uit Brissy!

Anoniem zei

Hoi,
wat een mooi resultaat, met zoveel verschillende stoffen!
Al een tijdje volg ik je blog; maar nu ik er zelf één heb aangemaakt is het gemakkelijker te reageren. Misschien neem je ook eens een kijkje bij mij...? Ik vind je blog erg mooi en gezellig om te lezen!