woensdag 22 april 2009

Pincushion Summer Swap

The time is now to sign up for the Pincushion Summer Swap I'll be hosting. In my next post you can read all the info about the Swap in english, I'll post it A.S.A.P :0)


Doe je mee?? Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de Pincushion Summer Swap '09. Wat houdt deze Swap in?

Techniek: De speldenkussens zijn zelfgemaakt, diverse handwerktechnieken zijn toegestaan. Denk aan patchen, appliqueren, stitchery, werken met wolvilt, haken, breien, borduren, etc Evt. versieringen zitten stevig vast, dus niet verlijmd maar vastgenaaid. Maak iets met aandacht en zo zorgvuldig dat je het zelf zou willen ontvangen. En let vooral op de voorkeuren van je partner voor kleur/techniek.
Extra: Bij dit speldenkussen voeg je

  • een persoonlijke kaart/brief voor je swap-partner
  • wat naaibenodigheden die passen bij het kussentje dat je hebt gemaakt, met een waarde van ongeveer/niet meer dan 5 euro. Dus heb je bijv een kussentje met een stitchery gemaakt, dan zijn 2 strengetjes borduurzijde leuk. Werk je met een applicatie dan is een setje applicatienaaldjes toepasselijk, etc
  • Niks eetbaars i.v.m. allergie├źn en douaneproblemen (voor evt. internationale swaps)

Let op deze regels & deadlines:

  1. Deze Swap staat open voor alle quilters uit alle landen
  2. Voor deze Swap moet je over een quiltblog beschikken, zodat je kunt bloggen over wat je van je partner hebt ontvangen
  3. Als je je inschrijft voor deze Swap stem je in met een evt. internationale Swap partner en vindt het dus geen probleem om je pakje naar het buitenland te versturen.
  4. Je hebt tot en met zondag 10 mei '09 de tijd om je in te schrijven. Stuur daarvoor een email naar info@quiltathome.nl met als titel Pincushion Summer Swap. Je krijgt daarna een klein vragenlijstje van mij toegestuurd, waarin je vertelt over jouw stijl/voorkeuren. Deze kun je naar hetzelfde email-adres terugsturen.
  5. Na het inschrijven geef je de button over deze Swap (zie hiernaast)een plekje op je blog. Je kunt deze kopieren en plakken in de HTML van je blog.
  6. De uiterlijke datum om je pakje te versturen is 21 juni '09
  7. Is het pakje van je partner aangekomen dan probeer je hier zo snel mogelijk over te schrijven op je blog

Algemeen geldt: Doe alsjeblieft alleen mee aan deze swap als je genoeg zin & tijd hebt om de deadline voor het versturen na te komen, zodat niemand teleurgesteld wordt.

Zegt het voort, dat is toch de beste manier in blogland en mail me gerust als je nog vragen hebt! Je zult er de komende berichtjes vast nog meer over horen. En laten we er een gezellig SWAP van maken :0)

Quiltgroetjes,

4 opmerkingen:

Jantine zei

Ik heb je al gemaild, maar ik doe zeker mee. Ik lijk nooit genoeg speldenkussens te hebben!

maya zei

Leuk!! ik heb me al via de e-mail opgegeven!

ingrid zei

Klinkt leuk ! Er zullen wel veel op div. blogs en logs verschijnen , kan ik ze weer lekker bekijken !
Fijne avond , groetjes Ingrid.

laplandyellow zei

kijkende op Ati,s blog(noorwegen), zag ik de button. was nieuwsgierig en heb me opgegeven!!! lijkt me ontzettend leuk om mee te doen.