dinsdag 21 april 2009

Van het een komt het ander...

I'm so happy with my new blog, thanks Chelsea for helping me create this new look. I'd like te celebrate this by organizing a Pincushion Summer Swap!
All quilters welcome, from The Netherlands & overseas. This will be my first-time as a Swap Organizer, I'll post tomorrow about the rules of this Swap and how to participate. I hope you're up for this one, I know I am!


Eindelijk mag 'ie online, mijn vernieuwde blog. Ik was er al een tijdje mee bezig met hulp van Chelsea van aquapoppydesigns, en nu is er deze blog die helemaal bij mij past. Ik word er helemaal blij van en vond het eigenlijk wel een feestje waard. Maar ja, dan liefst wel een feestje met jullie allemaal...
Zo kwam ik op het idee om een SWAP te organiseren, een speldenkussen SWAP beter gezegd! De inspiratie kwam eigenlijk doordat ik vorige week dit speldenkussen maakte, een patroon van Fig Tree Quilts.

Het leek me leuk om meer met speldenkussens te doen, want welke quilter heeft er nou genoeg aan één? Je wilt er een grote van op je werkblad, een kleine voor naar de bee, een heel kleintje voor je applicatienaaldjes, en een geborduurde want die had je nog niet, een ronde is ook wel leuk, enz enz
En dan is het nog veel leuker om dat samen te doen, en via alle gezellige blogs quilters te leren kennen!
Ik hoop dat het jullie leuk lijkt om mee te doen, morgen volgt een berichtje met uitleg & regels waarna je kunt inschrijven. Want het organiseren lijkt me (spontaan) heel leuk, maar hoe doe ik dat en waar moet ik allemaal op letten? Zoiets is voor mij ook de 1e keer :0)
Maar hoe dan ook:
de Pincusion Summer Swap '09 komt eraan!

6 opmerkingen:

Linda Robertus zei

Geweldige nieuwe look, Sandra!

Jantine zei

Deze look past zeker echt bij jou en ik word er al blij van als ik de pagina open. Nu wordt het nog gezelliger om hem te openen! En die swap... ook al weet ik de regels nog niet, reken maar op mij. Je weet hoeveel ik van speldenkussens houd.

Guute zei

Prachtige nieuwe layout! Ik ben nog aan het dubben voor de swap. 't Hangt er van af hoe hoog de frequentie ligt. Maar dat hoor ik nog wel.

Suzie zei

That is a lovely pincushion! I have a collection and I'm obsessed with pincushions.

Mama Monique zei

Ik moet zeggen; hij is niet alleen sneller te laten, ik vind hem er ook super uitzien. Toppie gedaan!

joanna zei

Really LOVE your version of Petite Gateau. I wish I had seen this swap earlier, and i might have joined!
happy Sewing,

Joanna