zondag 13 december 2009

Terug in Blogland...









Hè hè, eindelijk weer eens een berichtje...er gebeurt hier genoeg hoor. Al die weken bijkletsen gaat niet lukken, dus dan daar maar iets recents: het sinterklaasfeest en de sinterklaasbee.

Vorig weekend heb ik samen met familie heerlijk genoten van pakjesavond, vooral van 'pietje' Jack die nu ruim 3 jaar is en al iets van het hele gebeuren begint mee te krijgen. En pakjes uitpakken ging bijvoorbeeld al heel goed :0) Het was heerlijk om dit samen te vieren, helaas is de keerzijde van die pepernoten en al dat lekkers een benauwd kind. Jack heeft een pinda/notenallergie, je kunt niet alles vermijden dus veel puffen en hoesten en jeuken. Het wordt inmiddels weer wat rustiger op dat gebied gelukkig...


Afgelopen woensdag vierden we met de bee een verlate sint/ bijna kerstbee. Heel gezellig, iedereen maakte een klein zelfgemaakt kadootje mét gedicht. We werden door Anita heerlijk verwend met koffie/thee/ lekkers en een soort zweedse glühwijn (ben de naam vergeten).


Jantine leest haar gedicht en Wendy & Coby luisteren mee...

Sorry aan de andere meiden, Lilou en Anita en Jolanda en Irma stonden op een (zo bleek) veel te donkere foto.Petra was er jammergenoeg niet bij, logisch met 3 kleine kids. Ook voor haar dit verslag :0)
Dit was mijn kleine kadootje voor Jolanda, een naaldenmapje met een geappliceerd vogeltje op de voorkant, zo leuk om te maken en Jolanda was er blij mee gelukkig!



Volgende keer laat ik jullie zien wat ik kreeg van Anita en ook het superleuke (scharen)hangertje dat Jantine gaf, maar helaas zijn de batterijen in m'n camera nu op!

Groetjes,

3 opmerkingen:

Elly zei

Wat leuk Sandra weer even wat te lezen van je, logisch hoor dat je niet zoveel schrijft met al die drukte. Maar in ieder geval een fijn sintfeest nu weer op naar de kerst. lieve groetjes Elly

Jantine zei

Ha, daar ben je weer ;-). Leuke foto van mij, die mag je me nog wel even mailen als je wilt. De andere meiden, behalve jij vrees ik, staan op mijn blog! Dus toch bijna iedereen gelukkig ;-)

Monique zei

Wat vervelens, zo'n allergie. Het blijft uitkijken hé? Zo ook hier. Gelukkig zijn de "vreet"weken weer aardig voorbij en doen we met de kerst niet zo heel erg gek.

Wat leuk om van de bee te lezen! En natuurlijk ook weer heel erg leuk om sowieso van jou weer te mogen lezen ;o)