maandag 24 november 2008

Bijkletsen op maandag

We had snow this weekend, for the first time this winter and it was beautiful. I've been quilting my summerbaskets and working on the top of my Sinterklaasquiltje. This is a little part of it to show you what it's like :0)
Alweer bijna een weekje geen berichtjes van mij, maar dat wil niet zeggen dat hier niks quilterigs gebeurde hoor! Afgelopen donderdag een gezellige quiltbee bij Jantine, dit doen we 2 keer per maand. De volgende bee is op 4 december bij mij thuis, we hebben lootjes getrokken en een klein kadootje mét gedicht voor 1 iemand van de bee gemaakt. Ik heb er nu al zin in. :0)
Verder is de top van de zomermandjes af en die ben ik aan het handquilten, elke avond een uurtje. Ik wil hem behoorlijk intensief gaan quilten, lekker om mee bezig te zijn.
Ook de top van het sinterklaasquiltje is bijna af, er komt nog een blokjesrand aan en dan volgen nog wat letters en stitcheries. Deze week hoop ik er nog een paar uurtjes aan te kunnen werken. Ik laat nog niet alles zien hoor, hier een deel van het quiltje...
Hebben jullie ook kunnen genieten van de sneeuw dit weekend? Het was hier niet veel, maar we hebben toch met Jack sleetje kunnen rijden en (goed ingepakt!) buiten gewandeld. Daarna smaakt de warme chocolademelk nog lekkerder!!

4 opmerkingen:

Jantine zei

Ik word toch zo nieuwsgierig van foto's van halve quilts ;-) dus werk maar even snel door!

Cybele's patch zei

Ik heb voor het eerst eens wat uitgebreider rondgekeken op je blog. Heel gezellig is het hier!
Gr. Jossie

inge zei

leuke tops!

ingrid zei

Mooi die besneeuwde fiets ; dat hebben we hier nog niet gehad... Nu is het vies miezerig... Lekker weer om met je hobby bezig te zijn !
Creatieve groet , Ingrid.