vrijdag 7 november 2008

Het begin

This is the start of my sinterklaas-quilt, it will be a mini. Some pieces are really tiny but I like that! Yesterday my quiltbee visited Tilburg to meet Dorry and to get to know her quiltshop. It was wonderfull, I decided to join a workshop to make this beautifull bag!


van het sinterklaasquiltje is er... Deze week ben ik veel de deur uit geweest, maar soms kon ik er in de avonduren wat aan werken (en die avonden zijn nu alweer lekker lang donker). Ik weet precies hoe ik 'm wil maken, maar ja de tijd hè :0) Vanavond maar weer lekker eraan verder werken. Het wordt een miniquiltje, sommige stukjes zijn zelfs erg mini, maar dat vind ik wel leuk eerlijk gezegd.
Gisteren ben ik met mijn quiltbee bij de winkel van Dorry in Tilburg langsgeweest. Het fototoestel in de tas maar zoveel te zien dat we vergeten zijn foto's te maken. Het was er erg gezellig en we werden gastvrij ontvangen. Natuurlijk wat stofjes gekocht en me opgegeven voor een workshop waarin we deze tas gaan maken. Ik vind 'm helemaal geweldig, heb me voor dit cursusseizoen nog nergens voor opgegeven & ik heb nog geen patchworktas zelf gemaakt. Ben benieuwd...

Fijn weekend allemaal!

4 opmerkingen:

inge zei

wat een schitterende tas! ben benieuwd hoe die van jou er zal uit zien! al vast veel plezier!

Yvonne aka sommeke zei

Oooh, 'k zag Dorry's tas al in het echt! Super is die!

Jantine zei

Ik ben erg benieuwd naar je sinterklaasquiltje, de stofjes zijn prachtig!

Carin zei

Ik ben zeer benieuwd naar je sinterklaas quiltje.