dinsdag 4 november 2008

Even bijkletsen

A few days ago I got this present from my DH & son, they went to a goatfarm and bought me this cheese! I love it, can't wait to tast it but I didn't want to cut it :0) I'm working on a new design I made for a small Sinterklaas-quilt. We celebrate that in Holland on Dec 5th. Here you can see some of the fabrics I'm working with.


Zaterdag was 't weer Open Huis van QuiltatHome, elke 1e zaterdag van de maand kunnen mensen zelf langskomen om te neuzen tussen de quiltstoffen & spulletjes. Na de Handwerkbeurs bleef het dit keer rustig, alle tijd voor de quiltsters die langskwamen om rustig te kijken. Manlief was er met mijn zoontje (die alweer helemaal beter is!) op uit, toen ze terugkwamen kreeg ik dit kadootje. Het is een kaas, leuk hè! Nog nooit gezien, ik vond het nog even zonde om 'm aan te snijden :0)
Nu met de beurs achter de rug, ben ik weer nieuwe plannen aan het maken. Ik heb 2 quilts in de categorie WIAMVDK (Wil Ik Af Maken Voor De Kerst), de kerstmysterie waar ik eerder over schreef en de engeltjesquilt voor mijn zus. En er borrelde ook zomaar een idee op voor een Sinterklaas quiltje. Het ontwerp ligt klaar, wil je alvast de stofjes zien? Hier alvast een voorproefje. Er komen nog wel wat stoffen bij. Ik ben al begonnen met de 1e blokjes en ga snel verder; zou die goeie ouwe man al op de boot zitten??

3 opmerkingen:

inge zei

wat lief die kaas! en WIAMVDK? Zo heb ik er ook nog liggen, we hebben nog een week of 7 zeker? ;o)

Jantine zei

Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat het geen twee weken varen is vanaf Spanje, maar het scheelt vast niet veel meer! Ik ben erg benieuwd naar je quiltje!

carin zei

dat is een hele leuke kaas en nog leuker om te ontvangen.
Wat een vrolijke lapjes heb je klaar liggen voor je sinterklaas quilt. Ik ben benieuwd naar hoe hij eruit gaat zien.