maandag 5 januari 2009

Kerstboom eruit

Out with the christmas tree and in with the flowers,it's really cold outside...wonderfull weather to do some stitching :0) I've been busy with the sale in my webshop Quilt at Home. Working on Jacks dreamquilt in the meantime and after giving it some thought...I've signed up for the One Project a Month Challenge. Trying to reduce the number of UFO's in 2009! Read all about it & the rules on Kris' blog or May Britt's blog.


en een vaas vol heerlijke bloemen erin. Kon ze niet laten staan toen ik ze zag, vooral de anemonen zijn prachtig van kleur. Al lijkt het binnen aan de tafel niet zo, buiten is het guur en heerlijk winters...Prima weer om binnen te zitten met de lapjes voor ons quilters,toch? Ik ben druk bezig met de opruiming in mijn webwinkel, tussen de bedrijven door werk ik aan Jack's droomquilt.
En ik heb besloten mee te doen met de One project a Month challenge...een online 'uitdaging' bedacht door Kris & May Britt. Ik las erover bij Jantine (zij doet ook mee) & het sloot heel goed aan bij mijn 1e berichtje dit jaar: de stapel WISP's (Works In Slow Progress) aanpakken. Toch twijfelde ik, elke maand een grote quilt afkrijgen is dat niet wat veel gevraagd? ehm, maar ik heb toch ook nog wat mini's liggen die ik af wil maken, of quilts die al voor de helft gequilt zijn. Wat heerlijk om die dit jaar af te maken. Dus ... IK DOE MEE :0)
Wil je dit jaar ook elke maand een UFO's/WISP's afmaken? Kijk dan bij Kris voor de regels & inschrijven!

4 opmerkingen:

Jantine zei

Yes, ik heb iemand over de streep gehaald ;-). En het gaat niet alleen om grote quilts, maar om alles dat je af wil maken, en dat is genoeg volgens mij!

Guute zei

Ik heb me ook laten overtuigen. Ik had daar maar een heel klein zetje voor nodig! 't Zou leuk zijn als er iedere maand iets afraakt. Zit jij ook niet op de kletserslijst?

inge zei

veel plezier met het iedere maand afmaken van een quilt! ik ben nu al benieuwd om al die affo's hier te zien verschijnen!

ingrid zei

Ik kon de verleiding gister ook niet weerstaan om bloemen te kopen... Die bos van jou is ook erg mooi !
Groetjes Ingrid.