donderdag 25 december 2008

De balans opmaken

I hope you've had wonderfull time this Christmas, I had so much fun with family laughing, opening gifts en just being together. I've decided that I have to finish some UFO's first before starting anything new. So 2009 will be my year of finishing some quilts like this dreamquilt I'm making for DS Jack.


Ik hoop dat jullie allemaal fijne dagen achter de rug hebben!
Hier was het heerlijk samen met familie te kletsen, snoepen, verwend worden met kadootjes en allemaal lekkers en bij elkaar te zijn. Tweede kerstdag lekker rustig een dagje thuis. Ik heb niet aan het zandloperquiltje gewerkt, want eigenlijk wilde ik de balans opmaken en 2009 met een plan ingaan... Wat wil ik dit nieuwe jaar bereiken? Waar wil ik mijn energie in steken? Ga ik dit jaar aan nieuwe quilts beginnen? En waar ik achter ben gekomen...ik heb teveel onaffe projecten die mij onrust geven. En daardoor heb ik ook minder ruimte om nieuwe quilts te starten.
Dus ben ik eens gaan nadenken over wat er afgemaakt gaat worden en daarvan zullen jullie hier wel het een en ander in januari zien voorbijkomen. Goed voornemen toch, ik word er nu al blij van :0)
Hier één van die projecten: een droomquilt voor Jack, met geappliceerde sterren en manen én patchworkblokken. Ik kan er heel veel restjes in kwijt, heerlijk! Ben er alweer een tijd geleden enthousiast aan begonnen en ga 'm nu enthousiast afmaken!

3 opmerkingen:

Jantine zei

Hé, daar had ik nog niets van gezien, mooi jo! GOed plan, eerst vanalles afmaken, ik doe met je mee ;-)

inge zei

jaja Sandra, maak die quilt maar af, die ziet er zo mooi uit! ik doe ook (even) mee met alleen maar afwerken, ben benieuwd hoelang ik het volhou!

nadia zei

Hoi Sandra, gelukkig 2009! en heel veel tijd voor alle UFO's toegewenst :-) Ook ik heb van diezelfde goede voornemens gemaakt en ik hoop echt dat ik ze vol kan houden en aan het eind van 2009 alles af heb.... ;-) (behalve dan heeeel veeeel CWDQ blokken). Fijne zondag en groetjes, Nadia