maandag 23 maart 2009

Nog meer tomaatjes...

The Tomatoday was wonderfull, we had a great time with our shop and the demos that were held in the afternoon. My friend Irma showed her crumbs blocks, and there were another 13 demo's going on about techniques, quilting tools and quick projects . Great inspirations... On the bottom of this post you can see the quilt that won Show & Tell, it was so pretty.

Wat was het gezellig op de Tomatendag (zie vorige berichtje). Samen met quiltvriendin Irma stond ik daar met een standje, samen met wat andere winkeliers. Op andere beurzen ben je misschien Petra (geen blog) wel eens tegengekomen, maar die verwacht deze week (!) een tweeling, dus voor haar dit keer geen quiltdag. Het was heel gezellig en de middag bestond uit 14 korte demonstraties, waar alle deelneemsters gewoon langs konden lopen en uitleg kregen over een techniek, nieuw quilt'hulpmiddel' of een snel project...Irma demonstreerde het verwerken van je snippers tot 'kruimelblokken' (daarover kun je hier en hier meer lezen).


Het bracht veel quiltsters weer op ideeën om hun snippers te verwerken!
Dit is de quilt die de Show & Tell won, het was wat hectisch aan het eind van de dag. Ik kon de maakster niet meer om toestemming voor de foto vragen, hoop bij deze dat ze het goed vind :0) Wat een plaatje hè. Er was nog veel meer mooi werk te zien. Dankjewel Ted voor een geslaagde dag.

4 opmerkingen:

Elly zei

Ziet er erg leuk uit. Maar helaas heb ik nooit zoveel snippertjes.
Fijn dat jullie een leuke dag hebben gehad.

Anoniem zei

een leuke impressie van de tomatendag. Ik kon er helaas niet heen maar dankzij jouw verhaal heb ik toch een indruk. dankjewel!

marcella
nuttigenfraai.web-log.nl

petra zei

ha sandra en irma
't ziet er geweldig uit; zowel de kruimels als de stand!
groetjes petra

Mama Monique zei

Wat een leuk idee zo, met al die snippers. Dat je (of we) er zelf nog niet op gekomen zijn hé?

Hoop als er weer een beurs of iets dergelijks in de buurt is wél langs te kunnen komen. Lijkt me heerlijk om zo'n gezellige dag zelf mee te mogen maken ;-)