zondag 21 september 2008

Gezellig!

Vandaag maken we er een extra gezellige zondag van omdat Ab & ik alweer 6 jaar gelukkig getrouwd zijn. Da's wel een klein feestje waard toch? Officieel vier je pas een 6 1/4 jaar getrouwd zijn, dan heb je een blikken of tinnen huwelijk, maar wij vieren het vandaag ook al :0) Met lekkers bij de koffie en zelfs een paar kadootjes.
Een mooi boeket bloemen van mijn zus, lieve kaartjes & vanochtend kwam Jack (2 jaar) met 2 kadootjes op me af...Ik verbaasd want ik dacht dat Ab er misschien niet meer aan gedacht had! Dat maakte het des te leuker.Zie hier mijn verwennerijtjes. En dat is niet zomaar een badluchtje maar een "activeringsbad" haha Dat heb ik toch niet nodig, ik ben al zo actief met mijn lapjes :0) of zou hij dat niet bedoelen?? Fijne zondag allemaal!

6 opmerkingen:

Elly zei

Van harte gefeliciteerd, nog heel veel gelukkige jaren.
Wij hebben er al 32 jaar samen opzitten waarvan bijna 25 jaar getrouwd en nog steeds gelukkig.
liefs Elly

Jantine zei

Gefeliciteerd! en een hele fijne dag. Elk jaar samen is een feestje waard!

inge zei

gefeliciteerd!

Yvonne aka sommeke zei

Alsnog proficiat Sandra!

petra zei

he sandra, wat een romantiek zeg zo op de zondagochtend; een bos rode rozen van je geliefde! nog vele goede jaren samen.
groetjes petra

Anoniem zei

hoi hoi ik ben een weekje te laat maar goed toch nog van harte gefeliciteerd hoor. Zo te lezen ben je lekker verwend ;-)) heerlijk badderen. Nog vele jaren erbij voor jullie
Groetjes Gonnie