maandag 1 september 2008

Log Cabin blokjes & nieuw mysterie

Waarom ik aan deze Log Cabin blokjes ben begonnen?
Ik weet het antwoord zelf ook niet, maar na het nieuws over mijn tante had ik gewoon zin om even achter mijn machientje te kruipen. En dan is paperpiecing wel een lekker werkje. Ik denk dat het een miniquiltje wordt en dat ik nog wat ga appliceren...jullie zien het binnenkort wel.
Iedereen trouwens bedankt voor de lieve berichtjes, via hier en ook privé. Fijn dat jullie meeleven :0)
En ik ga binnenkort met een nieuw mysterie van Quiltville aan de slag! Zij doet ook mee en nog een quiltvriendin. Ik heb iets met mysteries, ik was ongeveer een jaar bezig met quilten toen ik aan een kerstmysterie bij Els Feteris meedeed. Ik vond het heerlijk om te doen, maar hij moet nog worden afgemaakt. Kijk, hier zie je de blokken en ook het randenstofje ligt klaar. Deze wil ik toch echt op mijn tafel hebben liggen deze kerst (hij wordt 54 x 54 cm).
Nu weer stofjes uitzoeken voor een nieuw mysterie...het worden creme & bruine tinten, een ook mijn restjes in warme kleurtjes ga ik snijden deze week. Ik kan niet wachten!

2 opmerkingen:

inge zei

leuk! een nieuwe mysterie!
en wat die kerstquilt betreft: eerst die even afwerken voor je aan de nieuwe mysterie begint? dan heb je met kerst de quilt al klaar!

Jantine zei

Ik kan ook niet wachten ;-), ben druk aan het snijden. Wat leuk dat je een link naar mijn weblog hebt geplaatst. Je kunt het alleen niet zien aan de kleur van "Zij". Je moet me toch eens laten zien hoe jij het doet, bij mij komt het maar niet tevoorschijn