zondag 14 december 2008

3e blokje CWD

My 3rd block of the CWD quilt, on every 14th of the month we show the new blocks we made. Here it is "Selling the Livestock"


En zo hobbel ik voort met elke maand een blokje...Als ik in dit tempo verder ga doe ik er echt 11 jaar over LOL Dit keer het blokje "Selling the Livestock" rij 10 blokje 9. De moeilijke blokjes met kleine stukjes stel ik nog even uit :0)
Ik begon wel aan een nieuw blokje maar die is nog niet af... Ik ben nu al blij met de stok achter de deur om in ieder geval elke 14e van de maand een blokje af te hebben. Snel kijken bij de rest!

11 opmerkingen:

ingrid zei

Vandaag een luie dag... Wil ook wel wat maken maar 't moet simpel zijn... Ik snap dus dat je de moeilijke blokjes even uit stelt . ( Maar goed , ze moeten toch een keer ;-)
Creatieve groet , Ingrid.

Erica zei

Ach, ook met 1 blokje per maand komt de quilt een keer af! Gewoon stug verder gaan :-D

Jantine zei

Ik ga je in de gaten houden, die moeilijke blokjes ga je maken, reken maar ;-) Ik zal eens nadenken over wat te nemen maatregelen.

Rina zei

Ik probeer er elke maand 1 moeilijke bij te maken, zodat ik aan het eind niet alleen maar moeilijk overhoudt. Het is wel aantrekkelijker om makkelijke te kiezen, maar ja...
Stug doorwerken, dan komt hij ook klaar ..

katrien zei

Leuke blokjes hoor

Inge Slaats zei

Sandra, hartstikke goed hoor. Eén heel mooi blokje en nog eentje in wording. Komt goed!

inge zei

da's de bedoeling hé van de club: 1 à 2 blokjes per maand...
het is een leukje!

Cybele's patch zei

Het is een mooi blokje geworden. En met 1 per maand kom je er ook hoor. Je bent nog jong genoeg.

Tineke zei

Leuke stofjes heb je. En ooit komt het af. Ik vind je blok mooi.
Groeten Tineke

Wilma zei

Wat een mooi blok, Sandra!!
Leuk om bij lekaar te neuzen en de verschillende blokken te zien....

nadia zei

Wat een romantische blokken, Supermooi! Ook ik heb de neiging om de blokken met kleine friemelstukjes uit te stellen...maar denk er stellig over om er met kerst één te doen! Of het gelukt is zie je in januari. Hele fijne feestdagen en tot in Januari