donderdag 11 december 2008

Kleine bee

Yesterday we had a small bee, just the 3 of us quilting. I almost finished quilting my baby-bargello so we can still use it this winter in Jack's bed :0)


Gisteravond lekker bij Petra (geen blog) achter onze machientjes gekropen. Ik had mijn baby-bargello quilt meegenomen, gemaakt van allemaal pastel restjes. Het was een leuk formaat om 's de Bargello techniek uit te proberen. Hij lag al een tijdje -voor de helft gequilt- te wachten totdat ik 'm weer eens erbij zou pakken :0)
En als ik 'm deze winter nog in Jack zijn ledikantje wil gebruiken, moet íe binnenkort af...Petra was bezig haar "Aussie" quilt in de ditch te quilten en Lilou zat lekker quiltblaadjes door te spitten. Heerlijk toch?! Hier thuis begint het een klein beetje kerst te worden, maar dit weekend gaat het 'grote' versieren beginnen. Ik heb zin in al die lichtjes...het uitpakken van de kerstdozen en dan de ooh's en oh jah's van al die dingen die je alweer vergeten was. Na het weekend neem ik je mee voor een rondje langs de gezellige hoekjes!

4 opmerkingen:

Jantine zei

mer dat ik er niet kon zijn, ik heb jullie wel gemist! MAar zelf heb ik lekker zitten appliceren terwijl ik met mijn grote meid Kleine huis zat te kijken en ook nog daarna ;-)

ingrid zei

Wij gaan dit weekeinde ook met de kerstversiering aan de slag ; altijd weer gezellig !
Goed weekeinde , creatieve groet , Ingrid.

inge zei

heelijk zo'n bee! veel plezier met de kerstversiering, Jack zal blij zijn!

Cybele's patch zei

Heerlijk knus he zo'n kleine bee. Je quilt ziet er leuk uit. Ik maak vandaag een rondje langs de CW blogs. Ben zo nieuwsgierig. Misschien licht er al iemand een tipje van de sluier op ;-)