donderdag 18 december 2008

Quiltje voor de feestdagen?

I'm hoping that I can get started on this great pattern during the holidays, I bought these fabrics for it and all the left-over fabric I'll use in my Civil War blocks. Do you plan to work on something during the Holidays??


Geen idee of het er van komt, maar toen ik van de week bij 't Quiltgebeuren in Brielle was kon ik het toch niet laten...Ik nam dit lieve patroontje mee. Het zijn antieke zandlopertjes. Nog wat mooie reproductiestofjes erbij gekocht. Het pakket is bedoeld voor dit quiltje en wat ik over hou kan ik mooi weer verwerken in mijn Civil War blokken! Nu maar hopen dat het patchen ervan komt tussen de gangen door :0) Hebben jullie nog werkjes klaarliggen voor de feestdagen?

6 opmerkingen:

Yvonne aka sommeke zei

Of ik nog werkjes klaar heb liggen? Nééuuu, helemaal niks! LOL
Sssst joh, ik wil ze niet tellen.
Jij hebt me daar toch weer een leuk plan met die antieke zandlopertjes!

inge zei

oooh Sandra, dat ziet er zo'n leuk patroon uit! en dan in die stofjes! ik hoop tijdens de vakantie toch ook wel op wat extra quiltuurtjes

Rina zei

Wat een leuke quilt is dit. Ik sta er ook steeds bij te kijken als ik bij het quiltgebeuren ben. Ik heb ook een pakketje gekocht voor met de kerstdagen, maar dan die met de antieke lapjes en de geappliceerde vaas met bloemen erop, ook van het quiltgebeuren.

Jantine zei

Mooi zeg, daar heb ik ook al bij staan watertanden! Als ik wat dingen af heb, dan ga ik dezelfde zandlopertjes maken in rood/wit. Toevallig hè?

ingridr zei

Dat is een leuk patroon.
Veel plezier tijdens de feestdagen.

Elly zei

Dank je wel lieve Sandra, voor je goede wensen, ook jou en je gezin wens ik alle goeds voor 2009, veel gezondheid en heel veel gezelligheid. We zien elkaar snel.
Dikke knuffel Elly